Drinkwater
T +31 (0)10 409 12 80
hn@hatenboer-water.com

Drinkwater

Hatenboer-Neptunus levert sinds 1906 drinkwater aan de scheepvaart en offshore industrie. In eerste instantie per schip in de omgeving groot Rotterdam, maar tegenwoordig ook Europees met watertrucks over de weg. Voor het transport in de regio Rotterdam zetten we een vloot van zogenaamde 'waterboten' in die het gebied tussen Hoek van Holland en de Moerdijk bestrijkt. 

De bijzonderheden op een rij:

  • Kwaliteitscontrole van het water door SterLab geaccrediteerd laboratoriumonderzoek.
  • Schepen zijn uitgerust met met snelle los en laadfaciliteiten tot 300 m3 per lading.
  • Watertrucks bezorgen in Nederland en Belgie tot 30 m3 per lading.
  • Certificaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Tijdelijke wateropslag

Heeft u een tijdelijke wateropslag nodig? Tijdens onderhoudswerkzaamheden, een evenement (sanitair) of gewoon als backup? In dat geval kunt u terugvallen op een Hatenboer tankunit. De 20" container heeft een capaciteit van 23m3 en is per dag te huur, eventueel met een drukverhogingsinstallatie.

Verlenging van de houdbaarheid

Bij de belevering van drinkwater, kunnen wij ook Hadex® aanleveren in jerrycans van 2½, 10 en 25 liter. Hadex®is een goedgekeurd drinkwaterdesinfectiemiddel dat de houdbaarheid van uw water op een veilige en eenvoudige wijze verlengt. Naast drinkwater kan Hatenboer-Neptunus ook technisch zuiver (demi)water en koelwater/antivries leveren, in bulk of aangepaste hoeveelheden.

Monsternames en analyses

Onze zusterorganisatie Hatenboer-Water bemonstert water op grote schaal aan boord van schepen en in havens zodat u voldoet aan de regelgeving. Voor informatie over deze dienstverlening is de afdeling Water Quality tijdens kantooruren bereikbaar op 010 409 12 00, daar buiten op 010 409 12 85.

U heeft water nodig? Bestel een water boot of truck van Hatenboer-Neptunus!
afbeelding veilig drinkwater
 
 
Vraag een offerte aan.
 

 

Water Quality brochure  pdf 3,5 MB
Hadex brochure  pdf 574 kB
Hadex doseringen  pdf 393 kB