Nieuws
T +31 (0)10 409 12 80
hn@hatenboer-water.com

Nieuws

Op deze pagina brengen we u relevante informatie die mogelijk voor u interessant is. Voor actuele nieuwtjes raden we u ook aan ons te volgen op Twitter.

03-2016 | demiwater actie

In de maand maart werden alle bestellingen van multiboxen/IBC's demiwater in Nederland franco geleverd.

01-2015 | Hatenboer-Neptunus mobiele waterunit

Vulden we tijdelijke wateropslag al in met de verhuur van tankcontainers, in 2015 hebben we een eigen Hatenboer-Neptunus tank. Heeft u tijdelijke wateropslag nodig? Tijdens onderhoudswerkzaamheden, een evenement (sanitair) of gewoon als backup? In dat geval kunt u terugvallen op een Hatenboer tankunit. De 20" container heeft een capaciteit van 23m3 en is per dag te huur, eventueel met een drukverhogingsinstallatie. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Hatenboer-Neptunus mobiele wateropslag unit 23m3

 

12-2014 | Samenwerking Evides voor levering demiwater

Deze maand is officieel de samenwerking tussen Hatenboer-Neptunus en Evides Industriewater voor leveringen van demiwater bevestigd. Evides heeft een goed bereikbare demiwaterplant (DWP) in de Botlek. Hatenboer-Neptunus levert steeds vaker demiwater met tankwagens. Samen met de overige randvoorwaarden deed dit de directie van Hatenboer-Neptunus besluiten met deze partij ook voor demiwater een samenwerking aan te gaan. 

Met een productiecapaciteit van 1.400 m³ per uur is de DWP Botlek één van de grootste maatwerkinstallaties die Evides Industriewater heeft gerealiseerd. 

Voor meer informatie over het leveren van demiwater per tankwagen of kleinverpakking zoals IBC’s neemt u svp contact met ons op: hn@hatenboer-water.com

Evides Industriewater

 

 

2014 | demiwaterfeiten

Kent u alle feiten over gedemineraliseerd water? Bijvoorbeeld dat demiwater niet hetzelfde is als onthard water? Klik hier voor het antwoord en leer meer feiten kennen!