Bedrijfsnieuws: managementwissel

18-07-2018

Om verder internationale groei mogelijk te maken, heeft Hatenboer-Neptunus Holding besloten een managementwissel door te voeren. Hierdoor is er een extra leidinggevende rol gecreëerd, namelijk die van Commercieel Directeur. 

Guy Heijnen    

Guy Heijnen is de persoon die deze nieuwe functie gaat vervullen. Hij was tot en met juli het hoofd van onze vestiging in Singapore. Guy gaat van die vestiging verhuizen naar ons Nederlandse kantoor in Schiedam. Als Commercieel Directeur is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Hatenboer-Water, Hatenboer-Water Asia en Hatenboer-Neptunus. Guy is 6 jaar lang verantwoordelijk geweest voor ons kantoor in Singapore. 

Vincent van Varik    

Doordat Guy een andere rol kreeg, kwam zijn positie van Managing Director van Hatenboer-Water Asia in Singapore vrij. Deze is door Vincent van Varik opgepakt; hij is per augustus daar de leidinggevende. Vincent heeft al 9 jaar in verschillende functies in ons Schiedamse kantoor gewerkt; zijn positie voor deze benoeming was die van manager van het team Projectverkoop. 

Het Hatenboer-Neptunus Holding team ondersteunt Guy en Vincent in hun carrièrepad en bijbehorende verhuizingen. We hebben er alle vertrouwen in dat deze interne ontwikkelingen ons zakelijke fundament verder verstevigt.