Referenties
T +31 (0)10 409 12 80
hn@hatenboer-water.com

Referenties

Jaarlijks verzorgt Hatenboer-Neptunus zo'n 5000 waterleveranties.  Af en toe komen er bijzondere aanvragen binnen. Dat vinden wij bij Hatenboer-Neptunus leuk. Dan wordt onze flexibiliteit en vindingrijkheid geprikkeld en getest. Flexibiliteit die een van de kernwaarden van onze organisatie is. Hoe kan het ook anders, water is een eerste levensbehoefte en havenactiviteiten gaan 24/7 door...

Hieronder treft u enkele voorbeelden van opdrachten waar wij met veel plezier aan terugdenken.

Project: "ROWAN GORILLA"
Op grote hoogte - Voor de jack-up drilling rig "Rowan Gorilla 7" moest drinkwater op een hoogte van maar liefst 155 meter worden geleverd! Dankzij de goede samenwerking met onze afdeling Service van zusterbedrijf Hatenboer-Water konden wij ook aan deze vraag voldoen.

Project: "SEVEN OCEANS"
Ruime hoeveelheden - 1100 ton drinkwater werd besteld voor de pijpenlegger "Seven Oceans". Dit schip lag op dat moment bij de Merwede Scheepswerf te Hardinxveld Giessendam. Dit is niet echt naast de deur maar ook van dit soort klussen schrikken wij niet. Het project is dan ook naar volle tevredenheid van de klant succesvol afgesloten.

Project: "AIDA LUNA"
Een spoedje - Door windkracht 7 moest de Aida Luna uitwijken van IJmuiden naar Hoek van Holland. Door alles op alles te zetten konden wij naast onze gewone leveringen de watervoorziening voor bijna 2000 passagiers verzorgen. Het ging om in totaal zo'n 600 ton.

Project: "Een spoelklus"
Een spoelklus - De romp van een luxe jacht was overzees gebouwd en via de Noordzee naar Nederland getransporteerd. Voordat verdere afbouw in Nederland kon plaatsvinden, moest het zout volledig van de romp worden gespoeld. En die 'schone' taak mocht Hatenboer-Neptunus uitvoeren. Zo leveren we dus niet alleen drinkwater of demi-water, maar ook af en toe spoelwater.

Project: "TI Europe / Pioneering Spirit"
Grootste schepen ter wereld - Soms is het niet de aard van de projecten die een waterlevering bijzonder maken, maar is het het schip zelf waardoor we over een project napraten. In dit geval bijvoorbeeld de grootste olietanker ter wereld. Die met 380 x 68,1 meter met recht een reus genoemd mag worden. En wat dacht u van de Pioneering Spirit, acht voetbalvelden groot?

Project: "MY SAVANNAH"
Mobiele inzet – Soms val je op, soms niet. Een Hatenboer-Neptunus tankcontainer zag je zo over het hoofd op de Pioneering Spirit. Zo pal voor de loopbrug bij de Savannah in afbouw lukt dat niet. Zeker als de container wordt gevuld door een van onze watertrucks.

 
 
 
 
Vraag een offerte aan.