Hatenboer-Neptunus, specialisten in waterbehandeling    

In 1906 begon Hatenboer-Neptunus op kleine schaal met waterleveringen aan zeegaande schepen. Over de jaren is de onderneming verder uitgebreid met innovatieve oplossingen voor opslag en behandeling van water, consultancy en duurzame apparatuur voor waterproductie. 

Waterbehandeling naast onze waterleveringen      

De meer recente activiteiten van de organisatie richtten zich op waterbehandeling, als natuurlijke aanvulling op de waterlevering. Er is een productietak bijgekomen, en ook een eigen R&D afdeling voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Deze nieuwe ontwikkelingen zijn ondergebracht in het zusterbedrijf Hatenboer-Water. Tegenwoordig werken beide Hatenboer organisaties samen aan veilig water voor de klanten, of het nou om voorraad, opslag of productie gaat. 

“Old school” waarden    

Het complete traject van klantondersteuning en belevering gebeurt uiteraard op de meest moderne wijze, maar is nog steeds gestoeld op onze 'old school' overtuiging: de klant is onze hoogste proioriteit. Op de website van Hatenboer-Water leest u meer over onze  oplossingen, onderdelen en consumentenproducten, de technische support en onze waterkwaliteitsdiensten. Kortom: één adres voor allerlei klanten en markten!

Hatenboer-Neptunus is een Europabrede waterspecialist, op hun eigen manier of samen met Hatenboer-Water.  

Hatenboer-Neptunus is nog steeds, sinds 1906, “fresh in water”.

Peter Willem Hatenboer
Voorzitter Raad van bestuur
Contact Peter Willem Hatenboer, Chairman at Hatenboer-Neptunus Holding