Onze aanpak en visie

Hoe wij met onze klanten en hun bestellingen omgaan bij Hatenboer-Neptunus reflecteert onze zakelijke principes. Onze uitgangspunten hierbij gaan over respect voor de natuur en personen om ons heen, maar ook over verantwoordelijkheid in de meest brede zin van het woord. 

Om te kunnen begrijpen hoe onze zakelijke principes nauw verbonden zijn met onze zakelijke aanpak, moeten we terugkijken naar de oorsprong van ons bedrijf. Om precies te zijn; helemaal terug naar 1906. In dat jaar richtte kapitein D. Hatenboer het bedrijf op, in een relatief kleine setting. Hij begon met het bevoorraden van zeegaande schepen met vers drinkwater, in de Rotterdamse haven. Gaandeweg breidden we bij Hatenboer-Neptunus onze werkzaamheden uit door andere watersoorten toe te voegen aan ons aanbod en uiteindelijk ook apparatuur voor waterontzilting en waterbehandeling. Zo kreeg uiteindelijk onze onderneming zijn huidige vorm. 

Waarom water zo belangrijk is voor ons       

Denk eens aan de enorme persoonlijke en economische impact die ondermaatse waterkwaliteit veroorzaakt. Bijvoorbeeld als een bacteriĆ«le besmetting drinkwater aantast op een cruiseschip of water voor productie van levensmiddelen in een fabrieksomgeving. Naast de gezondheidsrisico's en reputatieschade die dit veroorzaakt, zijn ook de kosten van de resulterende down-time astronomisch.     

Het belang van partners    

We geloven dat we u op de beste manier kunnen ondersteunen in het verzorgen van veilig water door een flexibele partner te zijn. Dit betekent dat wij het water snel leveren, van de allerbeste kwaliteit en in de benodigde hoeveelheid. 

Hoe pakken we dit aan?     

Door met onze klanten mee te denken en altijd vooruit te kijken naar alle mogelijkheden. Door altijd voor u klaar te staan, met onze vloot aan waterboten en watertrucks. Vertrouw op onze eeuw aan ervaring en onze expertise: onze in-house procesingenieurs en specialisten op gebied van waterkwaliteit en technische ondersteuning staan voor jullie klaar. 

De ziel en aanpak van onze oprichter zit in al onze afdelingen; een constant streven naar de beste oplossing, zowel technisch als economisch.  

Met dezelfde toewijding als Kapitein D. Hatenboer dat in 1906 deed en tijdens de rest van zijn leven. Met u als klant altijd als onze eerste prioriteit. 

Willem Buijs
CEO
Contact Willem Buijs, CEO Hatenboer-Neptunus Holding