Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatievoorziening. Eventuele wettelijke toepassing en relevantie kan daarom variĆ«ren. Aangezien de wetgeving, de regelgeving en normeringen steeds onderhevig aan veranderingen zijn, kan het zijn dat de informatie op deze website niet helemaal compleet of up to date is. We verstrekken deze informatie dan ook aan u met de voorwaarde dat de schrijvers ervan u hiermee geen technisch of professioneel advies aanbieden.  De informatie op onze website kan dan ook niet gebruikt worden als alternatief voor technisch of professioneel advies van onze experts. Voordat u een beslissing neemt of actie onderneemt, dient u dan ook een Hatenboer-Neptunus expert te raadplegen. 

Hoewel wij alle moeite hebben genomen om er zeker van te zijn dat de informatie op de site uit betrouwbare bronnen komt, kan Hatenboer-Neptunus geen aansprakelijkheid nemen voor foutieve of incomplete informatie, of resultaten van het gebruik van deze informatie. 

Alle informatie op deze website wordt gedeeld zoals het er staat, met geen garanties voor volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit of enige resultaten na het gebruik van deze informatie. Ook wordt hiermee geen garantie van welke soort dan ook maar verschaft, bewust of onbewust, inclusief garanties voor performance, verkoopbaarheid of gepastheid voor een bepaald doel. Op geen enkele wijze zal Hatenboer-Neptunus, onze gerelateerde partners of samenwerkingsverbanden, agenten of werknemers aansprakelijk kunnen worden gehoden door u of enig andere persoon voor welk besluit dan ook dat genomen is op basis van informatie op deze website voor gevolgen or schade - zelfs als dit op basis van een advies is gebeurd. 

Onze website bevat links naar externe  websites van derde partijen. Op deze websites heeft Hatenboer-Neptunus geen invloed. Hatenboer-Neptunus vertegenwoordigt de informatie op deze websites dan ook niet.