Over ons

Hatenboer-Neptunus: wie we zijn

Onze organisatie heeft een lange historie op watergebied, om precies te zijn al sinds 1906. Dat jaar begint kapitein Denis Hatenboer met het leveren van drinkwater aan zeeschepen. Zijn zonen Piet en Adriaan Hatenboer werken al op jonge leeftijd mee op de groeiende vloot waterboten en nemen het bedrijf 30 jaar later over van hun vader. 

Naast waterlevering ook waterbehandeling

Inmiddels is er de organisatietak Hatenboer-Water bijgekomen, die zich richt op drinkwaterbehandeling en inspeelt op de steeds veranderende vraag naar wateroplossingen en toenemende waterproblematiek. Het bedrijf staat op dat moment onder leiding van de 4e generatie; Peter Willem Hatenboer. Er worden nieuwe activiteiten ontwikkeld op gebied van (drink)waterbehandeling, complementair aan de watervoorziening Hatenboer-Neptunus. Er komt een productieafdeling bij, en een eigen R&D team. 

Ruim een eeuw later…    

Uiteindelijk groeien we uit tot onze huidige, moderne en wereldwijd vertegenwoordigde organisatie. Met een compleet programma aan apparaten, producten en diensten voor waterbehandeling en natuurlijk ook nog steeds onze waterlevering. Naast onze Hatenboer-Neptunus waterboten zijn er ook tankwagens bijgekomen voor drink- en demiwaterdistributie in Nederland en België. Ook leveren we containers voor tijdelijke watervoorziening en hebben we inmiddels een hele reeks ‘specials’ op ons “CV” staan; van de Rotterdamse marathon tot aan het vullen van zwembaden met warm water en nog vele andere waterklanten.