Snelle levering van drinkwater nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.   

Wij leveren al sinds 1906 drinkwater aan scheepvaart, offshore en industrie. In eerste instantie per schip in de omgeving groot Rotterdam, maar tegenwoordig ook Europees met watertrucks over de weg. Voor het transport in de regio van het Rotterdamse havengebied zetten we een vloot van 'waterboten' in.

Houdbaarheid van water verlengen: Hadex    

Bij de waterlevering kunnen we Hadex® aanleveren in jerrycans van 2½, 10 en 25 liter. Hadex® is een goedgekeurd drinkwaterdesinfectiemiddel dat de houdbaarheid van uw water op een veilige en eenvoudige wijze verlengt. Naast drinkwater kan Hatenboer-Neptunus ook technisch zuiver (demi)water en koelwater/antivries leveren, in bulk of aangepaste hoeveelheden.

Schoon drinkwater: monsternames en analyses           

Onze zusterorganisatie Hatenboer-Water heeft een afdeling waterkwaliteit, die het bemonsteren en analyseren verzorgt aan boord van schepen en in havens zodat u voldoet aan de regelgeving. Neem contact op met onze collega’s van de afdeling waterkwaliteit voor meer informatie over de mogelijkheden! U bereikt ze via het telefoonnummer +31 (0)10 409 12 00.

Bel of mail ons!

Bestel uw drinkwater bij ons

  • Kwaliteitscontrole van ons water; geaccrediteerd (SterLab) laboratoriumonderzoek

  • Onze schepen zijn uitgerust met snelle los- en laadfaciliteiten: tot 300 m3 per lading

  • Watertrucks bezorgen in Nederland en Belgie tot 30 m3 per lading

  • Certificaten beschikbaar, op aanvraag