Onze tankauto’s zetten we in voor grote hoeveelheden levering van water aan de industrie, zowel voor drinkwater als demiwater. 

Ons drinkwater, demiwater of koelwater kunt u snel laten leveren, ook in grote hoeveelheden. Dit gebeurt bij bulkbestellingen standaard per watertruck. Onze watertrucks zijn 'dedicated' en worden dus uitsluitend gebruikt voor het vervoer van een bepaalde soort water. Ook bestellingen voor aflevering elders in Europa worden per tankwagen geleverd; vraag naar onze mogelijkheden en prijzen! Elke watertruck heeft een capaciteit van 30m3 en is standaard uitgerust met een reeks standaardkoppelingen en -leidingen. 

Snel en compleet transport     

Onze bulkbestellingen worden geleverd per watertruck, inclusief de benodigde materialen. Deze zijn 24/7 beschikbaar, 365 dagen per jaar.

Naast bulkverpakkingen kunnen we onze watersoorten ook in kleinere hoeveelheden leveren; kijk voor meer informatie op de bijbehorende pagina of plaats uw bestelling rechtstreeks in onze webshop.

Hoeveelheden en opties        

Onze tankauto’s zetten we in voor waterlevering aan de industrie, zowel voor drinkwater als demiwater. Heeft u een tijdelijke wateropslag nodig, dan verhuren wij tankcontainers met verschillende capaciteiten. Hierbij kunnen ook toebehoren als hydrofoor(drukverhoging)sets, filtersets en doseerinstallaties geleverd worden.

Bel ons voor meer informatie over snelle levering met onze tankwagens en voor prijzen van bulklevering!

Downloads

 • Water quality statement for truck transportation (English)

  Download our truck transportation statement (PDF - 103 KB)

  Download
 • Demiwater foodgrade verklaring

  Download foodgrade informatie (Engelstalig, PDF - 306 KB)

  Download
 • Demineralised water specifications

  Download our demineralised water specifications (PDF - 271 KB)

  Download

Vraag naar de mogelijkheden voor kleinere waterleveringen!