Water speciaal gemixt voor productie op locatie van beton of cement. Met toegevoegde disinfectiemiddellen voor algenbestrijding.

Voorkom verkleuring van beton tijdens het bouwproces! Heeft u water nodig voor de productie van beton op locatie? Betonwater van precies de juiste kwaliteit en, indien gewenst, vermengd met een desinfectiemiddel dat de groei van algen voorkomt? 

Verkleuring van beton      

Voor bouwprofessionals is het een bekend probleem: onder bepaalde weersomstandigheden kunnen er heel snel algen gaan groeien in het water dat gebruikt wordt voor bouwprocessen zoals het aanmaken van beton en cement. Door deze algengroei kan het beton een groenige tint krijgen. Jammer van de mooie strakke muren! Om de groei van algen en dus de vergroening van beton te voorkomen, kunnen wij desinfectiemiddel toevoegen aan het water. Zo krijgt u het betonwater dat ervoor zorgt dat uw betonmix de juiste kleur blijft behouden. 

Nu bestellen = cement water of betonwater snel op de bouwplaats      

Onze eigen trucks, speciaal ingericht voor veilig transport van water, staan voor u klaar. We leveren uw bestelling snel en efficient bij u op locatie, zodat u verder kunt met uw bouwproject. Bel nu met onze wateradviseurs om te overleggen over de mogelijkheden en om meer te horen over onze prijzen en snelle levertijden!  

Vraag prijsinformatie op voor betonwater!